Last day as a 26 years old

Sursa: Makeagif.com

Sursa: Makeagif.com

Ultima zi la 26 de ani. E mult? E putin? Depinde pe cine intrebi. Pentru mine este exact cât și ce trebuie. Daca ar fi sa imi evaluez viata de pana acum in termeni de realizari "clasice" (un credit pentru (mult) prea multi ani, o casnicie inceputa, poate un copil...sau o pozitie inalta in organigrama companiei), imi va da cu virgula. Ce bine ca nu acestea sunt criteriile pe care le aplic!

Nu am (inca) o locuinta proprie, dar asta nu inseamna ca nu astept cu nerabdare  sa ajung in fiecare seara in apartamentul unde stau cu chirie, dar care este atat de linistitor si de reconfortant pentru mine.

Nu m-am casatorit, nici macar nu mi-am luat un angajament oficial, dar acesta nu reprezinta nicidecum un impediment in calea fericirii pe care mi-o aduce zi de zi cu un Om care imi este nu doar partener de nadejde in situatii fericite si/sau tensionate, dar si cel mai bun prieten, confident si ascultator. Iti multumesc.

Nu am un copil si este OK atata timp cat inca nu simt acea chemare. Imi este bine asa cum sunt si nu intentionez sa "ard" etapele lungului drum pe care il mai am de parcurs pe calea autodezvoltarii, care sa faca din mine mai apoi un parinte pe care toti copiii lumii si-l doresc.

Nu am apucat-o pe calea devenirii unui CEO, dar stiu ce este important pentru mine pentru a fi un bun profesionist: portia (cat de mica) de entuziasm cand suna alarma din fiecare dimineata, determinarea si seriozitatea ca si principii directoare, dar mai ales aplecarea urechilor la nevoile clientului meu, care este si el un om care are la randul sau grijile, idealurile si asteptarile sale.

Cineva ma intreba astazi care este cea mai mare dorinta a mea pentru apropiata zi de nastere. Raspunsul este ca vreau doar sa am energie si putere ca sa pot continua pe acelasi drum ca si pana acum, pentru ca eu simt ca este cel bun pentru mine. Punctul terminus sunt Eu, in cea mai buna versiune posibila a mea.

27 trebuie sa fie mai mult decat 26+1, iar eu trebuie sa fiu diferita la 27 fata de versiunea 27-1.

Votre,

Daiana